Takip Edin @busracnyrk

26 Şubat 2016 Cuma

Aknetrent Güncesi 2

Şubat 26, 2016 8 Comments
Herkese yeniden merhaba :)
Önceki yazıda bu ilacı kullanırken deneyimlediklerimi ve tavsiyelerimi paylaştım, yazıya bakmak için tık tık .O kadar söyledim "nemlendirme nemlendirme" diye. :) Şimdi bu işlemi yaparken kullandığım tüm ürünleri ve yorumlarımı paylaşacağım.Kendi deneyimlediğim ürünler yanında bir de bu ilacı kullanan erkekler için de tavsiyelerde bulunacağım.Bu yıl erkek kardeşim de bu tedaviye başladı ve tabiki erkeklerin bu durumu önemsememesi sebebiyle ona da ürünleri ben aldım ve kullanması konusunda takipçisi oldum. :)
Ürünlere geçmeden önce söylemeliyim ki, çok fazla deneyimlediğim ürün oldu, bunlar arasında kesinlikle açık ara en sevdiklerimi paylaşıyorum nitekim cildimin aşırı kuru olması sebebiyle hala kullanıyorum.Çok uzattım hemen ürünlerime geçiyorum. :)

21 Şubat 2016 Pazar

Kadın Dayanışması

Şubat 21, 2016 12 Comments


   Kadın hakları, kadına şiddet, son dönemde fazlasıyla konuşulan konulardan. Kadının değeri yeni anlaşılmış gibi... Ve bu konu üzerinden erkeklere abartılı yüklenmeler olduğunu düşünüyorum. Suçlu - suçsuz demeden hepsini aynı kefeye koyanlar var. :)
   Hz. Muhammed (s.a.v), Veda hutbesinde "Kadınlar size Allah'ın emanetidir." dedi. Kadın en değerli emanet, bu konuda şüphe yok :) Emanete sahip çıkamayan, bu onurlu görevi kaldıramayıp kadına sözlü ya da fiziksel şiddet uygulayan erkek her türlü cezayı hak ediyor elbet. Ama ben erkeklerden bahsetmeyeceğim.
   Gelelim kadınlara...

14 Şubat 2016 Pazar

Bir Balkon Sefası

Şubat 14, 2016 20 Comments
   

      Balkon; yapılarda dış duvar seviyesinin önünde, genellikle üstü açık olan bölüm demektir. Balkon fikri ilk kez Hristiyanlıkta imparator ve imparatoriçenin dini ayinleri halktan uzak, onlarla bağlantısı olmayan bir yerden izleme ihtiyacından çıkmıştır. Yani, balkon bize Batı'nın getirisidir.
   "Bana sormayın böyle nereye
    Koşa koşa gidiyorum
    Alnından öpmeye gidiyorum
    Evleri balkonsuz yapan mimarların"

7 Şubat 2016 Pazar

Aknetrent güncesi 1

Şubat 07, 2016 18 Comments
Merhaba sevgili okur ;
Bugün sizlere herkesin hayatında mutlaka duymuş olduğu, farklı farklı ve çok sayıda yan etkileri bulunan bir ilaçtan bahsedeceğim.Tahmin edeceğiniz üzere bu ilacın adı ; aknetrent.Piyasada farklı firmalar tarafından sunulmuş ürünler olsa da 6-8 ay kullanacağınız bir ilaca her ay 60 tl ödemenize gerek yok bence.Bu ilaç bir parça daha kuruluk yapıyor yara olacak şekilde kuruluğunuz olmadığı takdirde aknetrent iyidir.Zaten birçok doktor ve eczacı da bunu öneriyor.
  Gelelim ilacın etkileri ve kullanılan sürece.Öncelikle şunu belirtmeliyim ki bunlar benim şahsi deneyimlerim ve fikir olması bakımından sizlerle paylaşıyorum.